Fotosession

Åh vad kul det var igår. Jag var hos duktiga Katja och blev fotad för ett reklamjobb, det blev så coola bilder.
På kvällen var vi på inflyttningsfest hos Stefans mamma i Farsta. Trevligt var det minsann.

Idag är jag trött lite förkyld o lite bakis o vill bara sitta i soffan o dga. men vi ska åka o hämta bilen som vi lämnade kvar igår.

Halv fyra ska vi på julbord på Foresta på Lidingö, ska bli sååå got med årets första julmat.

Hörs sen,kram

Nähä..Men Paris i allafall

Nä, det blev inget som passformsmodell, de sa att jag var för smal. De ville ha en 38 och jag var närmare 36. Synd men ja det är inte varje dag man är för smal för något.
Sportcastingen gick nog inte så bra heller, jag har inga rutor på magen och det kändes fånigt att komma in o ta av sig tröjan inför två okända killar som skulle bedöma ens mage. Fy så obehagligt det kändes.

Jaja, det var ju ingen som tvingade mig haha..

Men i allafall, på torsdag åker jag ner på inköpsresa till Paris, jag ska ta med mig en tjej som jobbar för mig o det ska bli jättekul. Hoppas att det finns mkt fint. Jag ska ta mkt bilder o visa sedan.

Vad läskigt med den här svenske låtskrivaren som blev anhållen i L.A. Jag vet vem det är, jag har träffat honom ute nån gång. Skumt.

Hörs snart, nu ska jag till butiken

Spännande

Ja nu ska jag snart iväg på en jobbintervju, eller egentligen så söker dom en passformsmodell så dom sa mäta mig. Jobbet är tre timmar om dagen så det skulle vara perfekt för mig.Då kan jag göra det på morgonen o sedan åka till butiken.Vi får se om mina mått duger.

 Efter det så ska jag på en casting för ett sportföretag, man ska tydligen vara lite atletisk så det ska bli intressant att se vad de tycker.

Jag tycker att det är härligt med all snö o hoppas att den får liga kvar länge. Nu ska jag ta en dusch o göra mig iordning, jag berättar sen hur det har gått.

Måndagkväll

Idag har jag varit på stan o köpt ett par vinterskor, det blev Ugg´s kängor, den lägre varianten i beige.
Så sköna skor, de kostar ju men det är en bra investering.
Stefan jobbar sent idag o jag sitter i soffan o ser på tv.

Min lillasyster är med i en tjejgrupp o ska åka till Malaysia imorgon och uppträda. Hon ringde mig o frågade om tips för vad de skulle ha på sig på röda mattan, så jag hittade massa fina bilder på inspiration. De har en liten rockig image så jag tyckte att de skulle ha nåt i spets o bryta av med en cool skinnjacka o ha bälten med nitar. Höga svarta skor med läderremmar..
Jag tror att det blir skitsnyggt.

Själv ska jag på en jobbintervju för ett jobb som bara är tre timmar om dagen, och senare på kvällen ska jag på en casting.
Ska bli spännande.

inflyttningsfesten i lördags var jättebra, det var någon skum tjej som typ blev besatt av min fästman o när vi stod i hissen och den hade börjat åka ner så ryckte hon upp dörren o skulle åka med. Väl därnere rycktes även taxidören upp efter att hon kramat oss båda hej då, o sa att hon skulle bara åka med några meter. Sen slutade det med att hon dirigerade bilen hela vägen hem till henne. Helt sjukt, vi satt bara o gapade. o tyckte att det var patetiskt.
Desperata singlar har ingen respekt. Blä...
Tur att jag inte är svartsjuk.

Det är väl typ det som har hän

Fredag kväll

Sådär, då är det fredag igen, veckorna flyger iväg,Jag har haft en härlig vecka med plåtningar o nya människor o en massa nya affärskontakter. Jag börjar känna mig som en buissnesswoman haha..
Men det är bra, jag vet vad jag vill o jag ska lyckas med det.
Stefan är och handlar gissa vad...oxfile. vi ska äta carpaccio, det var ett tag sen o vi är alltid lika sugna på det. Annars har vi faktiskt dragit ner på köttätandet och äter mest fisk o kyckling.

Men men, imorgon ska vi på inflyttningsfest o jag vet inte vad jag ska ha på mig, det blir nog frackkavajen med svarta pumps, frågan är bara vilken klänning jag ska ha. Jag gick runt på stan idag o letade men hittade absolut ingenting.

Ja nu ska det bli gott att äta, o sen soooooova

Söndag

Åh vad det står överallt om när Linda Rosing var med i det här sanningsprogrammet. Jag missade det men ska se idag hade jag tänkt. O idag står det i expressen att det är triangeldrama mellan Kleerup, Gynning o Rosing. Hm.. Jag visste inte att det va slut mellan Gynning och Kleerup. De var väl förlovade eller?

Iallafall, who cares. Jag har ju haft min butik ute på nätet till salu. Men nu är det ju lite svårare tider så jag får inte ut vad jag vill ha för den så jag ska stanna kvar i Vaxholm ett tag till.
Jag har färgat håret mörkbrunt och det är jättefint, o imorgon ska jag vara modell för en webshop som heter 4everyoung.
De kommer även att sälja lite av mina kläder så håll utkik där, ska bli jättekul.

Jag har 50% på alla mina jackor nu i butiken så de kommer snart att vara slut. Men det är bara bra för då kan jag köpa in mer till Paris, ska försöka åka ner nu i dagarna och köpa in lite mer inför julen.

Annars har vi varit och tittat på en lägenhet på söder som vi verkligen vill ha. Men om den sticker iväg i pris så får det vara, den behöver totalrenoveras o stambyte kommer att ske inom tre år så föhoppningsvis skrämmer det bort några.Vi får se..



Jaha, så här blev håret, vad tycks?

RSS 2.0