Melodifestivalen

SÅ kul att Agnes gick vidare till globen. Känns kul att för en gångs skull rätt låt gick vidare.
För övrigt gillade jag Henrik Dorsins pauslåt i hip hop stil. Han och hans gäng är duktiga.

    Det var ganska mkt folk i Vaxholm idag, folk stannar upp och tittar på min vackra klänning i fönstret.
Kul tycker jag.. Igår kväll stannade jag till på Beyond retro och köpte en jättecool brosch.
Jag älskar den här sortens smycken..fin va??

Mötet

Jag är så glad tra lala la... mötet gick jättebra. Jag tror att det komme att lösa sig ändå.
Pratade precis med Felix o Märta, de är i Malmö tillsammans med Agnes inför melodifestivalen. De har proddat hennes låt, har ej hört den men känner jag dem rätt så kommer den att vara super....Ni måste rösta på Agnes.GÖR DET!!!

  

Möte klockan fyra

Oj vad snabbt dagen gick idag, de ringde från jobbet idag och ville att jag skulle komma in o arbeta på dagen istället för på kvällen så jag gjorde det, kom precis hem och är så trött så jag ska vila lite innan mitt möte angående en lokal på Lidingö.
Jag har inte berättat det men jag har hittat en lokal på Lidingö där jag vill öppna en butik, en butik jag kan ha öppet året runt och ha öppet i Vaxholm på somrarna.
 Vi får se hur det blir, det hänger mest på ekonomin den här gången.
Butiken i Vaxholm fick jag har stängd idag men från och med mars så kommer det att vara öppet varje dag utom mån,tis. tills vidare.
Jag hoppas att det kommer att gå bra för det är min dröm att ha en butik på Lidingö där jag bor.


Klänningen jag pratade om


20tal..




Så här såg jag ut förra helgen på en väns överasknings fest.

Rosycheeks

Idag har varit en lång dag, och det har snurrat på bra i butiken. Jag älskar att vara i min butik och snart är det dags att åka ner till Paris och köpa in kläder. Jag ska boka en billjett över dagen bara, jag hinner åka och handla på förmiddagen sen sätter jag mig på en uteservering och beställer steak hache och pommes, med majonäs. ahhh vad gott. Jag brukar ta ett glas rött vin till bara för att njuta ordentligt, sen köper jag en kaffe på Starbucks och sen shoppar jag ett par timmar till.
Allt packas och jag får skjuts till flygplatsen och sen kommer jag hem runt ett på natten. Lite trött men glad och nöjd över en dag i Paris : )
 Jag längtar....

Oj oj vilken dag

Har varit ute i butiken idag och har haft Dena med mig från www.4ey.se. Jag fick in mina efterlängtade drömklänningar i silke. Jag satte en på skyltdockan i fönstret och folk på gatan stannade upp och tittade. De är så vackra.Hellånga i blommigt mönster med gräddfärgad underkklänning.

Jag fick även goda nyheter angående en lokal på Lidingö som jag har tittat på..Inget är klart ännu men åh vad mitt hjärta bultar fort.

Veckan har gått fort och på måndag börjar en ny period av arbete..Ska verkligen jobba hårt i sommar och inte ta ledigt förrän i höst.

Men nu känns det som om saker och ting börjar bli bra och jag ser posotivt på närmsta framtiden.
Glöm inte att kika in på 4everyoung.se.

Nytt nytt

Idag är jag så trött, jag började sju imorse och skulle sluta klockan fyra, men jag kände mig yr och illamående och fick gå hem en timma tidigare, raka vägen hem och vila.
Jag har tagit på mig för mkt jobb som vanligt, men jag vill jobba så mkt jag kan för att komma ikapp med allting.
T.ex. så vill jag renovera färdigt torpet, och jag vill köpa en ny lägenhet i december 09. Jag vill resa på en riktig solsemester och kunna njuta av goda drinkar med gott samvete.

Ja det finns ju hål att fylla om man säger så. Och nu är det ju snart vår så då kommer affärerna att rulla på och jaghar mkt på gång som jag inte kan berätta nu men det kommer snart. Jag börjar på ett nytt jobb på måndag och det ska bli jättekul.
Där har jag lite planer som kan leda till ngt riktigt bra.

Nu kommer min dotter hem från en vän, måste sluta....

Men vad...

Är det inte dags att sätta stopp nu för reglerna och tillvägagångssättet för uttagningen till melodifestivalen.
Allvarligt talat, det är ju samma personer år ut o år in i tävlingen. Hur kommer det att se ut i historieböckerna? Fusk kanske?
Det ska gå rätt till, hade en jury fått lyssna på alla låtar och inte vetat vem som skrivit dem och enbart valt ut de bästa så hade det sett helt annorlunda ut.
Eftersom jag själv har erfarenhet i ämnet så vet jag hur det känns att bli bortvald pga att man kanske är ett för stort hot mot de  låtar som redan blivit utvalda.
Det vill säga, man har ingen chans att få vara med i melodifstivalen så länge Christer Björkman bestämmer. Nu har åren gått  och ilskan i musikbranschen har vuxit till sig och nu har bubblan börjat läcka. Äntligen säger många i branschen, men seriöst, nu kanske det har blivit tabu igen, att vara med och ens försöka.

Men jag vill säga efter dagens program, att BWO är för bra för att vara med i melodifestivalen, de har högre klass och knäcker alla andra med hästlängder.Produktionen var dessutom extraordinär, en musikalisk resa till 80-talet,rymden och tbx...

Lets dance

Åh vad jag är mätt, kan någon gissa vad jag har ätit till middag? Carpaccio, helt otroligt vad Stefan tycker om det här. Och jag får väl äta det oxå då..fast gott är det ju.
Jag fick svar angående den tyska reklamfilmen idag, jag fick inte rollen.. : (

Synd, jag var lite arg över det idag , men nästa gång kanske det går bättre. Man kan ju inte få alla roller.
Jag var på en annan casting igår för en annan tysk reklamfilm som ska spelas in i Slovenien. Jag får väl hoppas på den istället.
Men det är konstigt för det kändes så bra på den första castingen. Den andra kändes inte alls lika bra.

Jag är glad oxå för jag har pratat med en vän i veckan som jag inte har pratat med på länge. Det var jättekul och hoppas att vi kommer att ses snart.

Idag är svärmor hos oss och ska sova över här för att hon ska vara barnvakt imorgon. För att både Stefan och jag ska jobba.
Har lite nyheter i butiken så det ska bli kul.

Fredag den 13e

Ja är jag inte duktig på att uppdatera min blogg haha... Ja, men jag har sagt att jag inte ska ha dåligt samvete för det utan jag skriver så fort jag hinner.

Jag var ju på reklamfilmsinspelningen häromdagen och det gick jättebra, det var superkul och ett bra gäng att arbeta med.Armstrong heter dem.

Jag har fortfarande inte fått svar ifrån den tyska reklamfilmen men jag har varit på provfilmning tillsammans med Pontus Olgrim som jag arbetat med förut i Felix Herngrens reklamfilm för Santander och i den Svenska Starwarsfilmen.
Det gick jättebra o nu är det bara att hoppas..
Fick ett annat jobb oxå nu på mån kväll i en reklamfilm för Axe.De ringde igår och ville ha med mig.man tackar.

Förresten, på inspelningen häromdagen träffade jag en jättegullig tjej som även skriver låtar och sjunger. Fantastisk röst o talangfull skådespelerska. Jag hoppas att det kommer gå bra för henne.

Imorgon ska jag åka ut till Vaxholm o jobba,hoppas att det kommer folk. Jag längtar efter solen!

Sunshine

Aah...nu är jag helt slut. Det snurrar i huvudet och jag vill gå och lägga mig, det är jobbigt att börja klockan sju på morgonen. Sen var jag på klädprovning o det gick bra, det var en regissör jag har arbetat med förut. Det blir nog bra.
Sen när jag var på väg därifrån så fick jag ett samtal...gissa från vad?

Jo en person som jobbar med den tyska reklamfilmen som jag har ansökt till, sjukt va? De vill at jag ska komma o provfilma imorgon. Jag fattar det inte! Jag måste få den här rollen för det är så bra betalt och jag behöver verkligen pengarna.
Håll tummarna för mig snälla!

Jag ska jobba imorgon oxå men jag börjar åtta iallafall...bättre än sju. Sen direkt på provfilmningen och sen till hårsalongen för att tona håret för rollen på onsdag, det ska bli rött hmm.

Sen måste jag ju färga tillbaka det om jag får rollen i den tyska reklamfilmen men det tar jag då, det är värt det.

Men visst var det ett härliht väder idag, man blir så glad i själen när solen skiner, och jag lovade mig själv att jag ska njuta av varje sekund sol i sommar.







Alldeles för tidigt

Jag ställde klockan på kvart över fem idag, det är helt sanslöst att behöva gå upp så tidigt. Men för att hinna så måste jag. börjar klockan sju och innan de ska jag ut med hunden,och göra iordning dottern.Men som tur är så gick jag o lade mig halv tio igår. Annars hade det aldrig gått.

Jo,jag har ju klädprovning idag, undra vad jag ska ha på mig. Jag ska vara en lookalike,: )

Söndag igen

Min dotter o Stefan har åkt till farfar på födelsedagsmiddag, jag stannade hemma för jag är yr i huvudet. Jag har tagit ett långt bad med badsalt och det var så härligt. Skönt att få vara hemma ensam för en gångs skull.
Imorgon ska jag jobba, 07.00 till 14.00 sen direkt efter det så ska jag på klädprovning för ännu en reklamfilm. Det är inspelning på onsdag och jag vet fortfarande inte hur mkt det är i betalning men jag hoppas på att det det är ok.

Sen frågade Elva mig om jag ville vara stylist på ett foto jobb, det låter superkul tycker jag.
Undrar vad det ska vara för stil.

Sen har jag spanat in en annan reklamfilm som det är riktigt bra betalt på som jag vill vara med i, jag har ansökt om rollen så vi får se hur det går.Håll tummarna.

Titta in hos Raja

http://www.butikraja.com/

Och även hos fotografen Katja Elmén.

www.katjastrofia.blogg.se

Och hos make up artisten Elva

www.elvamakeup.blogg.se


Alcazaar

Ja, de gick vidare, riktigt bra låt, grattis Anders Hansson. Man blir på partyhumör!
Men riktigt synd att Marie inte gicj vidare, bättre lycka nästa gång Peter : ( Du knäcker ändå alla.


Ikea en lördag

fy vad jobbigt det är att gå på Ikea en lördag, man känner som ett får i skocken som vallas runt efter pilar på golvet.
Tänk om det inte fanns pilar på golvet, då skulle alla vandra kors o tvärs fram och tillbaka. Smarta pilar faktiskt.
Sen ligger ju cafeer och restaurangen väldigt lägligt, precis när man är sugen.

Men men, det slutade med att jag köpte ramar och stora blockljus, jag älskar deras stora blockljus i olika färger, jag har dem på ett stort runt träfat som jag har köpt på Raja, en av mina absoluta favoritbutiker.




Nu sitter vi i soffan och myser med lite rött vin och carpaccion är snart färdig inför den korrupta melodifestivalen.




Här är en till bild från fotograferingen hos Katja Elmén, make-up Elva.

reklamfilm

Igår var jag som sagt på reklamfilmsinspelning, den kommer att visas i Finland inte i Sverige, de vill att jag ska komma idag igen och vara med idag oxå. Jag börjar jobba klockan fyra idag så jag hinner göra det innan. Jag ska vara där klockan ett.
Det är bra för jag får dubbelt betalt.hehe. Det behövs.

Jag var inne på en så cool butik häromdagen som jag totalt har missat, Beyond retro heter den, ligger bakom Åhlens city.
Jag blev helt euforisk när jag kom in och visste inte var jag skulle börja. Det slutade dock med att jag köpte en huvudbonad och ett par svarta spetshandskar.

Jag ska dit så fort jag har lite tid över och verkligen ta mig tid att prova , det finns så mkt coola saker i alla stilar.


Plåtning igår

Hej , gud vad dålig jag är på att skriva på min blogg, jag vill så gärna men hinner ju aldrig, men men det får väl bli så ofta jag kan istället och inse att jag har annat att göra också.

Iallafall, igår var jag hos Katja o plåtade nya bilder för en bröllopstidning. Det var 50talstema så jag fick vara pinuppa, en



 dröm som gick i uppfyllelse. Det var så kul!!


Vad tycks? Den är inte retucsherad ännu men jag ville visa den. Idag har jag skrivit på anställningspapper för ett nytt jobb så jag har anledning att fira, men först ska jag åka och vara med i en reklamfilm idag. Jag väntar på att de ska ringa, jag ska spela någons flickvän..hmm.


RSS 2.0