det är så härligt väder. O jag h

657773e0ed6ee19bfb0cd57d0ac255d7.png

Kolla varifrån!

det är så härligt väder. O jag har hittat så mycket fina kläder..o vackra sjalar.


Hissen är trasig..

Typiskt att hissen är trasig när man har tvättid o bor på tredje våningen. två överfulla tvättkorgar ska bäras fram o tillbaka.
plus gå i treåriga dottern takt så hon inte trillar. Jag var lite varm när jag kom upp efter första passet.
Men nu börjar det att bli fint här hemma också, jag dammsuger mellan tvättpassen.
 Och jag har redan checkat in via sms till flyget imorgon bitti kl. 07.10.
Äntligen. Snart ska jag sätta mig ner i soffan o ta det lugnt. Tror jag iallafall..

Jag undrar om det går att blogga från mobilen ifrån Paris? Är det någon som vet?

morgon o en ny stressig vecka

Min dotter har legat och hostat hela natten, och hon ska vara hemma hos mig idag och bli frisk.
Då måste jag ju förstås kunna pussla ihop resten av dagen, jag måste ringa till jobbet och säga att jag inte kan komma för min dotter är sjuk.
Lekis har jag ringt och sagt att hon är hemma hos mig. Jag måste någon gång under dagen till banken för att bankomaten tog mitt kort igår, helt utan anledning när jag skulle ta ut pengar. Jag blev så arg, tur att det inte var företagskortet för jag åker ju till Paris imorgon på inköpsresa.

Jag måste även ut till Vaxholm en sväng för att hämta min väska och prismärkaren, för jag har bokat in kundmöten direkt när jag kommer hem.

Hur ska jag nu hinna allting?

jaja..det löser sig som vanligt.

Söndags shopping

Jag tog den här dagen ledigt för att jag har jobbat alldeles för mkt på sista tiden. Men jag skulle absolut inte göra av med några pengar. Men ur lätt är det när man hamnar på utförsäljning av märkskläder? Jag tror att jag var i den butiken i en timma och notan slutade på nästan 4000. Mitt dåliga samvete äter upp mig, nu har jag sån ångest, jag skulle ju inte köpa någonting.

Men jag kan ju berätta vad jag fick för pengarna, ni kommer inte att tro mig. Ok...

2 st Botkier väskor
1 par Rock n republic jeans
1 kamelfärgad ulljacka mike & chris
1 grå kavaj mike & chris
1 långärmad ts mike & chris
1 par svarta glansigs tights mike & chris
1 midjekort skinnjacka isabell kristensen
1 jättecool partytop stor o tung med paljetter

Det var väl en bra affär eller hur. 2 st botkier väskor...jag tror nog att jag gjorde ett kap



Nu ska jag döva min shopping ångest med lite godis.
Och på tisdag åker jag till Paris!! Jag är så glad.

Hej igen

Igår kväll var jag modell för en fotokurs hos Katja Elmén. Det var jättekul o här är lite bilder om ni vill se.
Jag gillar den där min hund fick vara med: )Fotograf Anna Evenius





nyheter!!




Igår fick jag in klänningar från Zetterberg i silke. helt fantastiska. Ni bara måste komma o se dem. Jag har öppet i butiken på lör och sön så kom och titta på dessa. De kommer att gå direkt.

Fredag igen

Åh vad skönt att det är fredag, jag börjar inte förrän tolv idag.
Det var jättekul på fotograferingen igår.Jag skriver mer sen.

Fruktdrink

Sitter återigen i min kära soffa, har ätit en god middag med lax o en sås på koriander o vitlök o chili ...mkt gott.
Idag är det lönedag men min lönespec hade missats så jag ska få kompensation för det. Det är välbehövt.
Stefan är ute i köket och gör en fruktdrink, vi har börjat dricka det på kvällen. Jättegott, med mkt vitaminer och man blir pigg och glad av det.

Jag fick inte rollen för castingen igår, för att de hade tydligen ändrat manus helt. Men de ville gärna jobba med mig en annan gång. Jaja. synd.



Imorgon kväll har jag plåtning hos fotograf Katja Elmen. Det är vi från en annan gång hos henne.

Hemligheten

Nu kan jag berätta vad Stefans hemlighet var, han ska få tillbaka på skatten. Ett ganska rejält belopp, och det var en väldigt bra överraskning. Då kanske vi kan åka på solsemester i höst. Själv fick jag tillbaka en obetydlig liten summa ej värd att nämnas.
Idag skiner solen ser jag,hoppas också att det blir varmt,inte som igår.

Håll tummarna för att de ringer idag o säger att jag fick rollen. : )

O på tisdag åker jag till Paris, äntligen!!

Snöoväder

Nu räcker det med snö, eller hur, det är jobbigt med kylan, jag vill ha sol o värme.

Castingen gick jättebra men man vet ju aldrig vad det är dom söker.
En rollsättare som arbetar med serien Oskyldigt dömd ringde mig idag och frågade om jag ville vara statist i den serien, men jag var tvungen att tacka nej pga att jag inte kan ta ledigt när det inte är så bra betalt.Men det är alltid kul att vara efterfrågad.
Däremot ringde det från en annan castingbyrå och de vill att jag kommer o provfilmar för en reklamfilm på lördag. Jag berättar hur det går sen.

Jag får svar från dagens casting imorgon. : ) Hoppas!

Stefan har gått och hållit på en hemlighet idag och han vägrar säga vad det är, jag är så nyfiken, jag ska bearbeta honom lite till för att han har sagt att han ska berätta snart..


Casting imorgon

Vad roligt, idag fick jag ett samtal angående en reklamfilm där det ska vara ett pampigt bröllop, de ville casta mig för rollen som bruden. och det vill jag ju såklart. Men men, jag ska dit på casting imorgon bitti o det är ju inte säkert att det blir jag som får rollen.

 Annars har det varit en långtråkig dag idag tycker jag, men jag lagade en god middag iallafall, torsk( köpte faktiskt det) och hollandaise sås med bulgur. Det blev jättegott.



Lars o Stefan

Måndag morgon

Oj vilken helg det har varit, men en av de bättre på länge. Jag jobbade i butiken på Lidingö i lördags, sen på kvällen hade vi bokat bord på teatergrillen där vi åt en fantastisk middag, jag åt torsk med smörsås o riven pepparrot.
Stefan åt biff Rydberg. Vi var där tillsammans med Lars, Stefans bror o hans fästmö Sheila som är så gullig.
Där träffade vi Sofia o Eddie, som alltid är på glatt humör o vi gick in till Riche efter middagen och tog ett glas vin där.

Efter det gick vi in o tittade på nyrenoverade Collage som var fint inredningsmässigt, det kostar tydligen 25 000 för att boka ett bord i viprummet en kväll, hmm.. undrar vem som gör det? Jag såg ingen där iallafall.
Men Peo som driver stället var trevlig och ville bjuda oss på Champagne innan vi gick vidare.

Sen iallafall slutade vi på Bistro Jarl som absolut är ett av mina favoritställen när jag väl är ute. Jag tog en apple martini och sen åkte vi hem, mycket nöjda med kvällen.
På söndag morgon vaknade jag tidigt för jag kan inte sova bra när jag har varit ute. Jag skulle vara på Zinq studion klockan nio så det var bara att ge sig av, jag skulle se om jag kunde bidra med lite styling tips inför en plåtning.
Jag gjorde det jag kunde men var tvungen att åka hem igen ganska snart för att göra iordning inför barnkalaset klockan två.
Jag hann handla, städa, göra tårta och sätta upp en fiskdamm och blev precis färdig när den första gästen kom.

Sen efter kalaset kan ni ju tänka er att jag var trött, så vi beställde pizza och satt i soffan o bara vilade.

Fredag!!

jaha, kära vänner, nu är det fredag igen, o jag ska jobba till klockan sex idag och sen antagligen vara hemma o ta det lugnt, men imorgon så ska vi ut och äta med Lars o Sheila, jag vill till min absoluta favoritrestaurant, Le Rouge.
För er som inte har varit  där titta på deras hemsida och försök att gå dit o ät någon gång, otrolig mat, med en fantastisk service, inkl. sommelier.

Inredningen är så fantastisk o jag trivs som fisken i vattnet..  http://www.lerouge.se/

Vad händer i helgen annars? är det någon som ska ut?

Födelsedagsfest imogon

Mina fötter värker, jag har inte suttit mer än tjugo minuter sen klockan tio imorse..Jabbade dubbla pass idag och det känns i hela kroppen, men det känns desto bättre när man får lönen.
Iallafall, vi fick ju lite sol idag, det var så härligt, jag stod i ett par minuter i dörren till butiken och njöt av solens ljus.

Imorgon fyller min dotter tre år, jag var på lunchen idag i en leksaksaffär o köpte massa fina presenter, ett jättefint överkast i rosa och grönt med rosor o prinsessor på, och andra gulliga saker. På kvällen kommer det gäster, som vill gratta henne.
Jag slutar inte förrän klockan sex så Stefan ska göra två tårtor, men jag tror att mamma kommer över och hjälper honom.

Jag ska strax gå o lägga mig för jag ska upp tidigt och sjunga för min dotter : )

O snart ska jag till Paris.. åh jag längtar. : )




Söndag utan gala premiär

Jag föstår inte, jag berättade ju att jag fick inbjudan till galapremiären av I skuggan av värmen, ja, och det kommer jag på ikväll när min vän ringer för att fråga när den var. då inser jag till min fasa att den börjar om en kvart. O där står jag helt utan smink, proppmätt och otvättat hår och bara orkar inte kasta mig in till stan, så typiskt. Men jag brukar inte glömma bort saker så här... Jag tror att jag jobbar för mkt. Sju dagar i veckan, kombinerar tre olika jobb plus butiken, Ja det är klart att hjärnan inte orkar med som den ska ibland.
Jag spelar lik i filmen iallafall...  Där är jag. : )

Mycket vacker klänning eller hur, jag har visat den i aprikos förut och här är den i svart.








Fredagsstädning

Jaha, jag fick ett ryck och dammsög och torkade golvet i hela lägenheten. Nu doftar det fräscht inför helgen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen springa iväg till jobbet.

Mitt sminkbord



Jag har ärvt en gammal spegelbyrå av farmor, jag har den i sovrummet som typ sminkbord, när jag fick den så fanns det inga prismor utan dem har jag köpt från Tradera. Jag gillar att ordna mina saker  som stilleben har jag märkt. Jag får lite inspiration då..


 

Pariiis!!

Ja, jag är så glad, nu har jag bokat min inköpsresa till Paris. Den 31a mars blir det. Åh vad jag längtar, butiken skriker efter mera nytt!!
 
Jag ska ta med kameran och fota så mkt jag kan, så ni kan se vad som kommer..Äntligen. Om det är någon som har önskemål på något så säg till nu innan jag åker så ska jag hålla utkik. Ex. en blå väska eller en långblommig klänning...
Jag ska ta hem så mkt fint.

Oh lovely

Ja, idag har det varit en bra dag, Stefan har varit på möte på ett musikförlag och ska eventuellt börja samarbeta med dem.
Kul, han behöver komma igång och skriva låtar igen,

Själv har jag arbetat hela dagen och det var mkt folk för att vara måndag. Det ringde mig från ett produktionsbolag och ville att jag ska komma på casting imorgon på eftermiddagen, men det kunde jag tyvärr inte. Och de kan bara mellan typ tre och fem... konstigt. Jaja, det var inte superbetalt ändå så det gör inget.

Jag tror också att det kommer att lösa sig med lokalen på Lidingö. Jag vill så gärna ha den.

Jag ska sätta mig ner nu med en kopp te och boka en resa till Paris. Hoppas att jag hittar någon till bra pris. Det ska bli så kul att fylla butiken med nya underbara kläder och väskor och allt möjligt!!


Kladdkaka o måndagspanik

Jag har bakat en kladdkaka..mmm. Med lite mintkrokant i, vi åt den med grädd vaniljglass.
Supergott, men nu får det räcka med godsaker.

Jag vill inte att det ska vara måndag imorgon. Jag får lite panik, jag vill åka bort och bara ta det lugnt och vila.

 Jag är så trött!

  Hoppas att det blir en bättre dag imorgon.

Tiden går för fort

Det känns som att man aldrig har tid att bara vara hemma och ta det lungt, alltid är det nåt man måste göra. Men det är nog för att jag arbetar sju dagar i veckan och den lilla stunden på kvällen eller på morgonen hinner man inte mkt på.
Jag ska snart iväg till Vaxholm och jobba.
Jag har hittat en barnsäng som Stefan ska åka och köpa till dottern idag. Hon fyller tre år den 18e mars och vi hade tänkt att hon ska ha kalas, för sina små kompisar på lekis.
Med fiskdamm och jag ska göra rosa tårtor, ett prinsesskalas ska det vara.

Lördag!!

Wohoo..lördag kväll. Vi ska ha lite gäster och titta på melodifestivalen. Ska bli skoj, jag ska rösta på Agnes och Bwo.
Hörde faktiskt Lili o Susies låt på radion och den var riktigt bra tycker jag. Jag har lite svårt för upprepningar men den är bra.
Man blir glad när man hör den.

O en helt annan sak, jag spelade lik i en film som kommer på bio nu i mars. I skuggan av värmen ,heter den, kommer att bli riktigt bra för att vara svensk. Jag fick inbjudan till gala premiären den 15e mars. Den ska jag definitivt gå på.

Det var bra med folk i Vaxholm idag, jag märker att folk har börjat ta sig ut dit. Slutade riktigt bra : )

(Ha det så kul på Cocktailpartyt ikväll, du som köpte Zebraskorna!)

Nu ska jag laga lite god mat tills ikväll och som vanligt behöver jag inte ens säga vad Stefan vill äta.....snark, Carpaccio.

Nära min dröm..

Sitter här i soffan efter en lång arbetsdag, imorgon jobbar jag dubbelt, 8-11.30 och sen i butiken, 12-18.
Slitigt men ganska kul faktiskt.
Det gick jättebra i Vaxholm idag, det känns så bra. Men jag behöver komma ikapp en bit till för att klara av den här månaden.
Ibland kommer alla stora räkningar på samma gång..kvartalshyran t.ex.. : (

Jag kommer att fylla på i butiken med en massa varor på lördag. inte från Paris men från ett annat ställe. FIna saker.
Jag pratade med hyresvärden idag för den nya lokalen som jag vill ha och han ska ringa mig på fredag och berätta hur vi ska gå tillväga om jag ska få ta över den. Det är en konstig och hisnande känsla att känna att min dröm är så nära men ändå en bra bit bort, men jag ska klara det, jag ska...

Ska eventuellt vara stylist för ett modereportage i en tidning snart så det kan bli kul.
Jag kommer att hjälpa folk med personlig styling och shoppinghjälp på förfrågan, för jag har redan fått förfrågningar om det och det är ju mitt intresse så varför inte.




Hemma igen..

Sådär, nu är den andra intensiva dagen avslutad, först reklamfilm i Uppsala halv åtta till tre, sen racerfart till butiken till klockan sex. Nu är jag hemma och Stefan har gjort mat, det värker i benen förjag har stått hela dagen..

Men det gick bra på inspelningen, träffade Calle wirsen som jag spelade med i svenska Star wars filmen, det var kul.





trötter

Några saker, jag har varit uppe sen fem i morse , började kl sju och slutade halv tolv, sen gick jag direkt till nästa jobb och var där tolv till sex...O som pricken över iet kunde jag inte somna igår, jag är så trött att det gör ont i huvudet.
Och det bästa av allt,,jag ska vara Uppsala halv åtta imorgon bitti, alltså måste jag gå upp klockan halv sex.
Ja så därför ska jag gå o lögga mig nu så jag inte får en hjärtattack : (

 
Dagens hälsning går till min vän Kinnda; vi ses när du kommer hem. : )


mmm....



Det var sååå gott, nu är jag proppmätt : )

Bra dag

Så, hemma igen,det var en bra dag i Vaxholm, mycket folk och solsken. 
Jag har lax i ugnen som vi ska äta med glasnudlar, böngroddar, salladslök. O till det har jag gjort en sås på lime, fisksås, koriander, ingefära vitlök o chili... doftar ljuvligt. : ) Ska strö över lite skalade sesamfrön på laxen sen. Hoppas att det blir gott.

 Min dotter har namnsdag idag, Elvira, hennes andra namn.

 


Vaxholm

Idag skiner solen, då är det underbart att vara i Vaxholm. Kom dit idag och säg hej, jag har öppet till fyra.: )
Ni får inte missa mina fina klänningar i silke.
 Sen har jag ett antal kvar av de högklackade skorna i zebramönster.

 Massor av bra priser på allt möjligt.

RSS 2.0