Packning

Ja, nu har jag nästan packat klart. Jag gjorde tre fynd igår på NK som kommer att fungera som bas för outfits. En underbar stickad ljusgrå kortärmad kofta, en blågrå kjol från See by chloé med veck o två fickor fram o ett par ljusblå lite slitna utställda jeans. Kommer att vara riktigt andvändbart.Jag har ett par grå lackskor med öppen tå o höga klackar som kommer passa perfekt. På dagen kan jag bara ha en vit T-shirt under. Blir skitsnyggt.

Det där med vita T-shirts är lite kul, jag har lyckats hitta en riktigt bra modell i bomull med lite stretch, den är längre än vanliga vita T-shirts o den har en otrolig passform. Jag har dom i butiken för endast 99kr. Det är lagom för ett bra o enkelt basplagg.

Jag har även hittat en blank helt veckad kjol,knälång med resår i midjan, den är silverfärgad o kommer bli sjukt snyggt med den vita T-shirten o de grå lackskorna. Ska testa hur det blir att ha ett bälte i midjan till. 

Nu måste jag strax åka till Arlanda, ska försöka skriva så ofta jag kan, jag kommer tillbaka den 16e.
Om jag inte har möjlighet att skriva innan det så vill jag bara säga, var inte rädd för höga klackar, man får snyggare ben o bättre hållning. 
Det är så många som säger att de inte kan gå i höga skor. Köp ett par o öva hemma!! Punkt slut.. ; )

Inköpsresa..

Imorgon är det dags igen, ska iväg på inköpsresa och kommer att vara borta i ca 2 veckor. Jag ska försöka få tag på flera ex av en speciell jacka/kavaj som sålde slut direkt i butiken. Jag har aldrig sett en sådan vacker o användbar jacka.För endast 499 kr har man en tidlös sak som kan användas till jeans o en vit T-shirt likaväl som till en aftonklänning. Det låter konstigt jag vet men det är sant. En mkt vacker o modemedveten kvinna köpte tre st,en i varje färg o sa att nu har hennes själ fått ro.Jag skrattade o sa att jag känner likadant.
Själv har jag fyra olika färger. En svart,grå, orange och blågrå.. Jag kan ju aldrig väjla färg så jag tar en av varje.
Jag ska ta kort ,jag lovar och ska ta in flera till min butik. 
Jag är jättetrött nu o har lite resfeber, ska sitta på planet lääänge. Inte till Paris den här gången.
Känns jättekul med en blogg o kanske är det någon som tycker som jag..Vi hörs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0