Jaha..pengar vad är det?

Fasen, idag har jag tappat rösten, det svider och jag är alldeles röd i halsen. Jag vill absolut inte bli sjuk nu för jag har mycket att stå i som vanligt. Idag ska jag på casting kl 18.00 för ett tyskt bolag. Det är bra betalt och jag behöver pengarna. Ni får hålla tummarna för mig.
Som jag berättade tidigare så var vi ju i Frankrike nyligen och fatta hur härligt det var, vi satt på en strndservering i Cannes i solen och beställde in en flaska rosé..

Jag var inne på Diorbutiken och i Guccibutiken o hittade en så sjukt snygg väska.. synd bara att den kostade 22 000 kr.
Jaja, vad är en bal på slottet?

Igår var jag med min hund hos veterinären i typ fem timmar för hon hade kräkts och varit lite slö, de röntgade och tog blodprov och urinprov men hittade inget fel... Och sedan gick notan på 2800kr.. vad dyrt, jag hade bara typ 2100 på mitt kort så jag fick skämmas och be att få betala resten via faktura..men men jag är glad att min älskade hund inte är sjuk iallafall.

Jag var också igår och lämnade in två kandelabrar i nysilver på metropol, jag köpte dem för 5500 och nu satte dom utropspris på 1500.Jaha tack så mkt...nu hoppas jag på att folk bjuder på dom så jag får tillbaka lite av pengarna iallafall.

Jag hörde om han som vann en miljard..jag skulle vara glad om jag vann 100 000.men det kommer ju aldrig att hända.Kanske för att jag aldrig spelar ; )

Jag fick in lite smycken igår, jättefina från Xantiphe. Jag ska fota dom sen.

Puss på alla som kämpar för överlevnad i pengaträsket, det kommer bättre tider.

Längesen

Nu var det längesen jag skrev, har haft fullt upp som vanligt. Jag har bl.a. lagt ut min butik till försäljning för att jag ska flytta in till stan. Jag var uppe på tv4 och hade med mig lite kläder för att visa stylisterna där, och de gllade mina kläder jättemkt. De  tyckte att jag borde flytta in till stan snarast, och det blev liksom sparken i baken som behövdes. Så nu ska jag flytta in till stan.
Ska bli skönt att slippa hela bilresan fram och tillbaka till Vaxholm varje dag.

Idag har jag varit och gjort mina naglar där jag bor på Lidingö, det blev jättefint och jag pratade med hon som äger den butiken om att hyra hennes lokal i tio dagar när hon är bortrest. Så det ska jag nog göra, då håller jag alltså till på Lidingö i några dagar och det blir en annons i Lidingö tidning också så får vi se vad som händer.

Vi kom hem från Frankrike igår kväll och det är så härligt att sova i sin egen säng.

Ida är det fredag och jag undrar vad vi ska äta....hmm....carpaccio kanske.

Läskigt..

Usch det tog en timma att ta bort tanden, de var tvungna att borra o borra o borra o ta med en tång för att spräcka tanden...det ilade i öronen och knakade. Fy, Sedan sydde dom med många stygn och nu sitter jag här i soffan med bedövning och känner inte min kind eller läpp.Stackars mig.

Men det är skönt att ha det gjort, nu är det bara två kvar...


Åh nej!

Imorgon klockan tio ska jag ta bort en visdomstand, usch jag vill inte..Men det är ju nödvändigt : (

Idag var jag och skrev i mig hos en ny agentur, det ska bli jättekul att jobba med dem, de verkar jättebra.
Var hos frisören igår också o bättrade på min färg, skönt.

RSS 2.0