måndag morgon

Nu är jag hemma igen , har lämnat dottern på lekis och varit och fixat mina naglar. De är jättefina nu och det är så skönt att de inte går av utan är starka och hållbara i ungefär tre veckor,sen gör man om det.

Det ser helt naturligt ut för jag gillar inte för långa "häxnaglar".

Jag har ju stängt idag i butiken så jag tror att jag ska passa på att göra nåt kul , kanske åka till metropol. jag älskar att gå på auktion. 

Dagens outfit blir soft, jag hittade en stor grå kofta i Stefans garderob så jag tog den med blå jeans och ett stort blått bälte i skinn som jag satte utanpå koftan i midjan, blev snyggt. 
Det är skönt med stora mysiga kläder där man ändå markerar en smal siluett någonstans, antingen över ena axeln eller i midjan.

Kanske ska åka in till stan och se om jag hittar nåt kul, vi får se, men nu sitter jag här o gäspar och tror att jag ska göra vad alla skulle vilja göra en måndag mogon....SOVA!   Jaa, det ska jag göra. Vi hörs sen kram

En till..


Mina fiiina kappor

Hoppas att ni tycker det också, har ett fåtal storlekar kvar.

Jag har lovat att sätta upp bilder så här är dom : )

oooh success..

Det var hur mkt folk som helst i Vaxholm idag, det var jättekul. O solen tittade fram, det var lite sommarkänsla faktiskt.

nu är det lördagkväll och vi sitter som vanligt i soffan, har ej ätit Carpaccio idag haha..

Men varför är det bara tråkiga saker på TV på lördagar? Vem tittar på Bingolotto?

Vi lyssnar på sjukt bra damcemusik på datorn och man blir på partyhumör, men dottern ligger ju och sover så det är bara att glömma.
Och så vet man att det är en hel vacka till nästa gång man kan gå ut, jaja..så viktigt är det inte. Bara kul att dansa och klä upp sig nån gång. Sålde en frackkavaj idag till en tjej som verkligen hade letat efter en sån, hon och hennes pojkvän älskade den, kul tycker jag. : )

Stefan har fått ett track av en grym ny producent som han ska skriva på. Han är ju sångare i grund och botten och har varit o turnerat i Asien med sin dåvarande grupp, Dear mom hette dom. De var tydligen stora där.

Nu vill han göra dancemusik och ska väl försöka sätta ihop en skiva...Jag ska hjälpa honom med texterna, har inte riktigt skrivit dance förut men det ska bli skitkul..jaja ha en bra kväll ni som ska ut.kram


Yessssss..

Jag fick rollen i reklamfilmen! Jag är så glad.

Sitter här i soffan o myser med Stefan, har ätit Carpaccio som alltid på Fredagarna. Vi gillar ju det.
Han ska följa med mig till Vaxholm imorgon och hjälpa till, jag tror att det kan bli mkt att göra.


Marknad i Vaxholm

Imorgon är det loppmarknad i Vaxholm, det börjar från tidig morgon så det ska bli kul.
Hoppas att det kommer mkt folk dit o handlar.
Hoppas att jag får sålt lite jackor och kappor också.

Idag är det fredag igen, går inte veckorna fort? Och vi ska inte åka till landet pga marknaden. Tyvärr.

Jag har inte fått svar från castingen ännu, det blir nog inget den här gången.


Utkast: ...


Hemma igen

Nu så hemma igen, har varit o handlat mat till middagen också, det blir fiskpinnar o potatis, alltid gott.
Jag såg att det fanns fiskpinnar med torsk också, jag trodde att man hade slutat handla med torsk. Jag köper det iallafall inte. Tycker det är skamligt.

Provfilmningen gick bra, hon var jättenöjd. Men man vet ju aldrig vilken person de letar efter.Jag håller tummarna, jag ska få svar imorgon.

Jag vill så gärna åka ner till landet över helgen, har inte varit där på flera veckor och jag saknar det så himla mkt.
Vi har dragit in el där nu så man kan sitta o skriva på datorn. 

Det är verkligen mitt paradis på jorden, det är ett torp med grund från 1700-talet med järnspis o öppen spis som vi haar eldat med för att hålla värmen. Det finns inget så mysigt som att somna i skenet av en öppen eld, mitt ute i skogen.
Jag ska se om jag har lite bilder ifall det är någon som vill se.




Sjuksköterska..

Vad är det med mig som gör att jag alltid får roller som sjuksköterska? Idag ska jag på provfilmning för en reklamfilm o jag ska vara just det. Sjuksköterska.

Men men, jag är ju glad att jag får roller överhuvudtaget.

Jag har fortfarande ont av tanden men det är mkt bättre, jag har ju fått tid den 2a nu och ska ta bort den. Läskigt.
Jag är mest rädd för sprutorna.


Penicillin..

Usch vad trist ,då måste jag äta antibiotika i tio dagar, är nu inne på tredje dagen. Började i söndags.
Men det är bra ändå för jag kan typ inte gapa.

Jaja, idag var det sista dagen för att lämna in bidrag till melodifestivalen. Tror att jaga har ett eller två bidrag som skickas in. Har verkligen inte varit aktiv i år.

Vi får väl se, det är ju säkert då man får med ett bidrag när man inte bryr sig.

Nu börjar det ju att dra ihop sig i idol, 36 stycken kvar.Endel bra faktiskt.

Några fler ..


Lite bilder då..

Ja så här kul hade vi i lördags : )

Bakis idag

Vi hade så kul igår på middagen, det var en häftig smakupplevele. Tryffelhonung och en massa delikatesser. Äppeltärningar  brynta i råsocker på äppelgele med ingefära och anklevermousse. Väldigt väldigt gott..
Till varmrätt åt vi anka från Frankrike o risotto. Till efterrätt fick alla varsin liten kladdkaka i en liten form. ahh vad gott.

Sedan gick vi ner till  hans studio och lyssnade på musik, och efter det badade vi i deras utomhusjaccuzi (hur det nu stavas)
Det var verkligen en rolig kväll o det blir ju svårt att bjuda tillbaka med någon spännande maträtt. Men det ska nog bli bra.

Mina batterier i kameran är slut så jag måste ladda den innan jag kan lägga in bilder men jag ska göra det snart.


Aj min visdomstand..

Är det inte typiskt, jag har sett fram emot den här middagen vi ska på ikväll och precis då så vill min visdomstand sticka upp och förstöra. Jag har fått nån inflammation i tandköttet som gör så att jag typ inte kan gapa. Gör jätteont, jag var hos tandläkaren igår o hon skrev ut antibiotika. Men om jag börjar äta det idag så kan jag inte dricka någon alkohol ikväll. Och hur kul är det att vara på middag med en sommelier om man inte får smaka..

Vad ska jag göra, förståndet säger att jag ska äta penicillin. Men måste man alltid vara förståndig?
Jag får väl se hur det går under dagen.

Nu till nästa "enorma" problem, vad ska jag ha på mig?

Min butik

http://www.hittaplagget.se/clothes/shops.asp?shopid=3414

Detta är min butik i Vaxholm

Fredagkväll

Idag var det fint väder i Vaxholm, det var ganska mkt folk ute på stan så det var kul.Jag fick en leveras med underbara ljusgråa jackor idag som jag hade glömt att jag beställt.  Med  stor  luva o långa vida armar, jag tänker på Marion i Robin Hood när jag ser den.  Den är ljuvlig på nåt sätt.  Jag sålde 2 st direkt.

Nu är jag hemma för kvällen och har precis kommit upp ur badet, Stefan är o handlar Carpaccio som vi alltid äter på helgerna, men man får ju abstinens om man inte får det.

Frågan är om det är något bra på Tv idag, får kolla det.


Kladdkaka

Mmmm,,det är så otroligt gott med nybakad varm kladdkaka med glass. Det var längesen så det var dags att baka en.

Iallafall, jag fick katalogen med Gestuz varor man kan beställa som sista leverans för året. Åh jag vill ju ha allt, de har så snygga saker.
Jag önskar att jag kunde visa bilderna.Tror jag ska beställa svarta spetstights och en top i svartglansigt material som är en body, så himla cool.
Långklänning, paljettklänning,koftor mm..

Nu har de varit o hämtat spegeln o jag fick 1500kr, bra va?

Har fortfarande inte fått svar ang. reklamfilmen.

Imorgon är det fredag, går inte tiden fort? Och snart är det sista dagen för att lämna in bidrag till melodifestivalen, jag är nog bara med på ett idrag i år, har gett upp det där.

Men men, kanske ska gå ut o ta ett glas vin efter jobbet imorgon med en tjejkompis, vore kul. Nu sa jag gå ut med min lilla hund, Hjärtat. Sedan ska jag sova..hörs imorgon

Bra affär

Ja men vad bra, 1500 får jag för spegeln. Jag köpte den för ca 150.
Men jag kommer att sakna den litegrann.

Jag är så förväntansfull idag för jag ska få svar angående en reklamfilm. Jag var på casting i måndags och jag vill verkligen ha det jobbet. Håll tummarna för mig.

Jag har beställt reklamblad idag för butiken. jag tänkte dela ut lite angående mina shoppingkvällar som jag tänkte börja med.
Vi hörs sen.

Spegeln

Jag köpte en spegel på auktion i somras, det var ingen som hade bjudit på den men jag tyckte m den på nåt sätt. Lite personlig, gedigen.
Sen har den stått lutat mot väggen hemma för jag vet inte var jag ska ha den. Sen idag fick jag brev från auktionen där det stod att det var en man som gärna ville köpa den av mig. Så jag ringde det bifogade numret o sa att jag kunde tänka mig att sälja den. Men inte för det jag köpte den för, för jag fick den så billigt.
Den är ju värd mer.

Sen är det ju affektionsvärdet, jag gillar den ju. Jaja, vi får se.


Lucky day

Hmm..har endel ingen som helst självinsikt? Kan inte ta en ton rätt. Jag undrar vad de tänker när de står framför spegeln.

Jag ska hålla tummarna för Tess, hon med blont lockigt hår. Jag träffade henne på en reklamfilmsinspelning, jättegullig tjej.

Jaja, Jag är iallafall glad för det var utbetalning från Stim idag, väldigt välbehövda extra pengar. Och dessutom fick jag ut en låt till. Inte till någon känd artist men ändå. Nu när jag har "vind i segeln" så ska jag bara tänka positivt, att allt kommer att bli hur bra som helst.

Jag kanske inte har berättat att jag skriver lite låtar då och då. Inte alls på heltid men det är nåt jag älskar att göra, skriva om känslor. Jag har haft turen att få med låtar till A-teens och Darin. Sail the ocean heter låten som Darin hade på sin skiva, en ballad.Skrev den innan jag skulle flytta till Dubai.

Jaja, inget mer med det nu, sitter och tittar på Heroes och ska fortsätta med det.Hörs sen eller imorgon.

Drömmar

Om man verkligen vill någonting så kommer universum att verka för det, det kommer att slå in förr eller senare.Jag är helt övertygad om det,
Det har hänt mig så många ggr att jag har slutat bli förvånad. Så jag vill säga det, tro på det du vill o låt ingen stå ivägen. Om du verkligen tror på en sak så kommer det att bli så. Varför??

Jo jag har tänkt mycket på det här o kommit fram till att när du fokuserar på något så har du det i huvudet hela tiden, omedvetet fattar du små beslut som på nåt sätt leder i din dröms riktning. T.ex. du pratar med vänner och familj om din tanke så att även dem får det i bakhuvudet..Sen blir det automatiskt så att när du går på stan så registrerar hjärnan saker som har med din tanke att göra. Och själv blir du förvånad och tycker att det är ett sammanträffande..

Man kan snabba på effekten genom att försöka vara mera öppen. Och tveka inte på dig själv, någonstans finns det en stig. Det gäller att hitta den o lyckas följa den.Den börjar vid din tanke o slutar vid din dröm, och där börjar nästa stig till nästa dröm.

Tisdag

Stefan är hemma idag för han är sjuk, stackarn. Själv sitter jag i soffan o ska åka strax. Det är bara en sån dag när tröttheten inte försvinner,jag orkar inte ta tag i nåt. Kanske ska ta en kopp kaffe så blir det bättre. Jag sitter o myser i min gråa kofta som jag hittade igår på vinden, den är så varm o go..

Inga fynd på vinden

Nä det var inget roligt där uppe, men frågan är vad man ska göra med alla kläder man inte vill ha längre..Orkar inte hålla på o sälja på blocket. Nu sitter jag i soffan o ser fram emot en lugn kväll, hoppas att det är CSI idag. Bästa programmet.

Måndagen snart över..

Ah vad skönt det känns att dagen är slut snart, jag har hunnit uträtta massa saker idag t.ex. varit hos skattemyndigheten, lämnat in en ring jag fått i present på Kaplans, och slutligen tagit fram mina skådespelartalanger på en casting. Den gick bra så jag håller tummarna.
Stefan min fästman fyller 35 år den 9e Oktober, jag tänkte att han istället för presenter ska få pengar av släkt o vänner till elbehörigheten som han ska ta, Det kostar ca 30 000 o vi behöver hjälp med det så han kan öppna sin egen elfirma.
Så om någon läser detta som vill bidra så är det bara att höra av sig. Han är värd det, han jobbar så hårt o vill verkligen starta eget.

Idag åt vi korv med bröd o räksallad till middag, det kändes så barnsligt men det är ju såå gott. Jag fick i mig två stycken så nu är jag proppmätt.

Jag har bestämt mig för att köpa ett par svarta Uggs, de finns på  Mathilde på Biblioteksgatan. 1799kr kostar de.

På lördag ska vi på middag till en vän till Stefan som har gjort låtar  till  Carola, E-type,  Danny  o många fler. Han är även sjukt duktig på att laga mat så det ska bli jättekul.De har en liten gäststuga  på tomten som vi ska sova över i.Så på lördag blir det party .

Hmm vad ska man ha på sig? Känner för att ha något svart tight och spets. Får se vad jag hittar. Nu tänkte jag gå upp på vinden o se om jag hittar något användbart för höst/vinter, minns att jag köpte en grå jättestor kofta med pälskrage förra året,får se hur den ser ut.

Jag berättar sen.


Måndag igen..

Imorse var jag så trött men man har ju inget val, man måste ju gå upp. Helgen har gått snabbt, för snabbt som vanligt.
Vi var inne i stan i lördags åt lunch på Tures, jag tog en baguette med skagenröra,supergott.

Jag körde förbi lokalen som jag tittade på inne i stan, den ligger typ 100 m från Stureplan.Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag flytta från Vaxholm in till stan.  Svårt.

Förresten så glömde jag ju berätta hur det gick på vår love matchning, det gick inget vidare, han blev förtjust i henne men hon tyckte inte att det var hennes typ riktigt. Synd verkligen.

Lägger upp en bild på mig o mamma ifrån dopet förra lördagen. Har klänningen med fransar som jag har visat tidigare.På Hugos dop

Fredag igen

Idag är det fredag, det känns alltid lite roligare på fredagar, även om jag jobbar både lör och sön.
Och som vanligt samma fråga, vad ska man ha på sig idag då?
Kanske kjol, jag kommer iallafall ha min underbara grå kofta med ljusa träknappar. Det löser sig, nu måste jag åka till jobbet.

Torsdag kväll

Oj vad snabbt veckan har gått, men den har varit väldigt rolig tycker jag. Jag hade reklamfilmsinspelning hela dagen igår o de var jättenöjda med resultatet. 
Ju mer man står framför kameran desto säkrare blir man. Jag kommer ihåg i början när jag blev nervös bara när jag skulle presentera mig.Det försvann som tur är.Man liksom bestämmer sig att nu ska jag göra det här.

Jag har suttit idag o letat efter en lokal i stan idag o har eventuellt hittat en... 

Hemma idag

Ah, det är typiskt, idag har jag tappat rösten o har ont i halsen. Jag har reklamfilmsinspelning imorgon o jag måste vara frisk. Jag får dricka te med citron o honung,det kanske hjälper.

Jag började sy på en top igårkväll grafitgrå med svart fransrad längst ner,det blir djup rygg o halterneck. Jag ska fästa ett kragband runt halsen o fästa lite strass stenar Vi får se..men tänk vad kul om det blir nåt man kan använda.

Jaha vad ska man göra hemma idag då,jag vill städa på vinden men jag får nog inte anstränga mig.Jag tror att jag iallafall ska rensa garderoben från sommar kläderna. Koftor osv tar ju lite plats.

Jag lär ju skriva igen lite senare så ser vi om jag pallrat mig upp ur soffan. : )

Spetsar..

Idag har jag varit på stan hela dagen och gått omkring och tittat efter fina kläder. Bäst idag var Mathilde på Biblioteksgatan,de har mkt fint. Bl.a. Uggs. Jag har funderat på om jag ska köpa ett par för de verkar vara så sköna o jag tycker faktiskt att de är rätt snygga.

Plus att jag var inne på en tygaffär o köpte lite svarta spetsar o fransar, jag fick sån lust att prova sy nåt eget eftersom jag har en sprillans ny symaskin. O jag köpte ett fint tyg oxå så vi får se vad det blir.Jag lägger upp bilder om det blir något fabulöst..

Annars gillar jag Chanels nya guldserie,läppglansen är underbar. Nagellacket blir fint om man tar minst två lager för annars blir det lite genomskinligt.275 kr.                                                                              
Kolla mina fina ormörhängen som jag köpte i Bangkok i somras.

Måndag

Måndagar är min lediga dag, enda dagen jag har stängt i butiken. Skönt, för måndagen är ju lite ångestfylld men för mig är det min lediga tid då jag kan gå till frisören o på stan eller bara va...
Jag var på dop i lördags och träffade en vän till mig som arbetar som manager för olika artister. Han sade att han har en artist som snart ska vara med i tv o hon behöver hjälp med kläder. så det ska bli jättekul. Jag ska ju ner till Paris snart som sagt o då ska jag hitta saker som passar henne, tänk vad kul att man får arbeta med sin hobby. Kreativt o utan gränser.

Det här är ett par kostymbyxor från Gestuz 599kr hög midja o vida med hängslen som man kan låta hänga eller ta bort eller ha på sig.Så sköna o de passar även till platta skor.
Nr 2 är en jättefin pennkjol med ett veckat parti bak. Den är i samma tyg som byxan och den kostar oxå 599.Jätte fin, lite annorlunda o otroligt prisvärd.

En till...


Stylesnob stövel


Frack kavajen


min butik,Rosycheeks i Vaxholm


Tiden går fort..

Nu är det verkligen dags att skriva igen.  Åh vilket underbart mode det är nu, jag älskar ju spetsar o volanger, blek hy o röda läppar. Jag vill kalla det dramatiskt mode, kvinnligt med stora volymer o former.
Det här sydamerikanska med fransar o rutiga skjortor kan jag inte riktigt ta till mig.Men det är ju kul att det finns olika stilar.
Mina sommarkläder är i stort sett slut nu i butiken tack o lov..Nu är man trött på rosa o turkosa små linnen o toppar.
Resterna åker ner i en kartong o får gå i ide till nästa vår.
Nu i dagarna håller jag på att planera en inköpsresa till Paris, jag måste fylla butiken med nya toppar o klänningar inför den här säsongen.Jag har nog inte sett fram emot en resa så här mkt tack vare det underbara modet som är nu. Det kommer att finnas så mkt fint.
Jag kommer att anordna shoppingkvällar med vin för tjejer som vill ha en kul kväll med sina vänner.Då bokar vi ett datum o hur många som kommer och så får de shoppa o jag står för vin o tilltugg.Kan bli jätteskoj.

Jag har fått in jättefina kläder från Gestuz, en svart figursydd kavaj med frack, så himla cool. Jag har letat efter en sådan i flera år. Jag blev inspirerad av en tjej i en video från 80-talet, hennes stil är grym.Bucks fizz heter gruppen o låten heter When we were young..sjukt bra låt dessutom. Iallafall frackkavajen kostar 799kr endast o hittils har jag de flesta storlekar,34-40.

Nu ska jag äta lite carpaccio som min käre fästman har gjort iordning.Han ska förresten släppa en singel snart.
Noble-Street of broken hearts,finns att lyssna på på ubetoo.se.
Lyssna gärna o säg vad ni tycker..nu ska jag äta,kramar

RSS 2.0