Söndag

Vi har haft en barnfri helg, min dotter har varit hos mormor o morfar på landet. Så jag har kunnat jobba i lugn o ro. Igår kväll var vi hemma hos Sheila o Lars för att deras son fyllde ett år o vi stannade kvar hos dem på kvällen o spelade spel o åt sushi. Det var jättemysigt att göra något spontant utan att behöva tänka på barnvakt.

Det var hur mkt folk som helst i Vaxholm igår, nu har staden äntligen vaknat till liv. Jag tycker att ni som läser detta tar era familjer o gör en söndagsutflykt o kommer o hälsar på mig.Det vore jättekul.

O investera i sommarens vackraste klänning innan de tar slut. : )


Stor dag.

Då var den här dagen över, jag gillar inte att göra buissness men alltid hamnar jag i situationer där jag måste förhandla. Jag måste vara iskall o ha skinn på näsan. Kan man inte bara få vara kreativ? Kan man inte bara få skapa och ägna sig åt det man är bäst på?
Varför måste jag leka mäklare och ekonom.

Nu ska jag ha ett möte på söndag där vi ska diskutera affärer inför sommaren. aaahhhh....Jag önskar att jag hade en advokat eller en assistent som hela tiden kunde förhandla fram de bästa dealerna. : )


Till salu..Ja nu ska jag sälja min sekretär, jag har haft den till salu fförut men då ångrade jag mig, jag inser ju nu att jag inte har plats.

Den ligger ute på blocket. Men visst är den gullig?

Vad glad man blir när detär så hät fint väder ute, hela humöret blir bättre. Jag har dessutom gjort en fruktsmoothie med massa färsk frukt så jag är full av energi.

Framtiden

Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra, jag ska se till att göra stora förändringar. Med jobb, butiken och min tid.
Jag har lärt mig att man inte kan göra allt man vill samtidigt.
Det känns jättebra.

Fick förfrågan att medverka i en ny film som spelas in med Izabella Scorupco och Michael nyquist nästa vecka men jag tackade nej. Känns bra ändå för att jag kan inte ta ledigt en hel dag för det. Jag känner mig duktig för det.

Tyvärr så är jag även tvungen att tacka nej till stylingjobb också pga att jag inte har tid helt enkelt. Jag jobbar heltid och när jag kommer hem så är jag helt slut, jag kan inte då åka iväg på ett andra jobb som jag har gjort nu en tid, det håller inte när man har familj. Och kroppen säger ifrån.

Vi får se vad som händer i framtiden..

Hemma igen

Ja jag vet, jag har inte varit duktig på att blogga på sista tiden, men jag har en ursäkt faktiskt. Jag har varit på landet mitt ute i skogen o vi har inget internet där, inget trålöst heller för vi har precis skaffat dit el, så vi är glada för att överhuvudtaget se efter klockan sex..haha.

Men jag älskar mitt lilla torp som är rött med vita knutar. Det har varit en underbar helg ute i friska luften o jag har krattat och eldat o rensat rabatterna.. helt underbart.

Jag hade ju en tokrolig utekväll dagen innan jag skulle åka till landet, jag vet inte när jag kom hem men den åste ha varit runt fem, halv sju ringde min bror o väckte mig för att vi skulle åka. Så det var bara tt gå upp o sätta sig i bilen. Jag kan lova att varje gupp på vägen kändes i hjärnan. Man kan ju tänka sig hur jag såg ut när jag kom fram till landet vid elva på förmiddagen. Med sminket och håret stod åt alla håll...haha.

Men det var det värt, vi hade så himla trevligt och det är kul att bara få släppa loss ibland.
Ni ska jag skriva oftare, så mkt jag hinner.

superlördag

Ja, då var det dags att gå o sova då, ännu en jättestressig men rolig och givande dag. Det var fullt med folk i Vaxholm och jag stod från elva till fyra samtidigt som jag agerade stylist över telefonen på en plåtning där jag egentligen också skulle ha varit, de mmsade bilder till mig när jag sagt vad de skulle ha på sig och det blev skitsnyggt. Det var en plåtning för herrkläder, ett höst reportage och jag hade lånat kläder från Day och beyond retro. Jag orkar inte ladda upp några bilder nu men jag gör det imorgon.
Jag hade fullt upp i butiken och om det går så här bra så blir det Paris snart igen. Jag lägger upp bilder på kläderna imorgon också. Fick dessutom ytterligare en förfrågan om att vara stylist så det kan vara en ny bana att gå in på. kul.

Sen berättade jag aldrig att jag eventuellt ska åka till skottland för ett modelljobb nu i påskhelgen. Jag får svar nu i veckan och som vanligt håller jag mina stackars tummar ; )

Men den stora frågan är..när ska man få vila?

helgen

Äntligen är det fredag, det betyder att jag imorgon ska åka till vaxholm och alla nya kläder från Paris, jag hoppas verkligen att ni kommer och hälsar på mig där.
Det är sååå fina saker. Jag har öppet både lördag och söndag.

o den här söta toppen..med volan

0-584eaffac04c44c3634eebe97f3d6490.png

Kolla varifrån!

o den här söta toppen..med volanger på axlarna.sitter som en dröm.


titta vilka coola byxor jag köpt

0-57426c9fc8ee9c134324b1747c06d9e8.png

Kolla varifrån!

titta vilka coola byxor jag köpte in.


RSS 2.0