fullt upp..

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, jag har haft så mkt att göra. Lite nytt har hänt iallafall..
Jag ska på casting få torsdag för en reklamfilm, kan inte säga vad det är för men jag vill jättegärna ha rollen, jag kan säga att det handlar om lookalikes..

Nr 2. jag ska på modevisning imorgon, har fått en vip inbjudan och det ska bli super.

nr3. Jag har bokat en inköpsresa nu till Bangkok,jag åker i mars och jag tar med mig mamma den här gången, ska bli mysigt att åka bara vi två,en vecka blir vi borta.

Oj vilken dag

Jag kom hem nu, helt slut. Har varit på inspelning hela dagen från 8-21.30.
Det gick jättebra, det blev en hel del väntan. Och nu är jag så trött.Jag återkommer med bilder imorgon.


Söndag kväll

Oj vad trött jag är, kom precis hem och jag har packat iordning kläder jag ska ha med på reklamfilmsinspelningen imorgon.
Ska bli kul, men måste vara hos mamma kl 7.15 med dottern, uuuuh vad tidigt.

Men jag ska ta bilder och berätta vad som händer under dagen.. Nu måste jag ha min skönhetssömn.kram

 

Elkungen!

Lägg det namnet på minnet, det är Stefans nystartade elfirma. Så behöver ni en elektriker hör av er via mig än så länge. De är jätteduktiga och har bland de bästa priserna. : ) Lycka till säger jag till er.

Själv ska jag iväg och jobba, klockan fyra, jag mår lite bättre nu och har fått vila lite.
Det ringde ett produktionsbolag och vill att jag ska medverka i en reklamfilm nu på måndag, och det vill jag ju såklart.
Och sen har jag en plåtning för tv3 på onsdag. Kul.

 Jag läste en artikel igår på Cap design om ett reportage där jag var med, kul att se.




Lördag

Vad ska man göra idag då? Stefan har åkt till jobbet o jag är hemma med dottern, kanske en promenad, men det är så kallt.
Dessutom har jag jätteont i halsen och har sovit med en tjock halsduk runt halsen. Nu har jag tagit två alvedon oxå så får jag se om det hjälper.

Men nu känner jag mig bara frusen och vill ligga och vila.Ska sätta på mig en gosig tröja så jag inte fryser ihjäl..



Tur att man har en varm liten hund att gosa med. : )

Länk

Här är lite info om min butik..

http://www.hittaplagget.se/clothes/shops.asp?shopid=3414

En bra dag..

Idag var en bra dag på alla sätt och vis. Ville bara säga det men är för trött för att skriva mer, ska faktiskt gå o sova nu.

 Sov gott

Egen kollektion

Jag satt vid datorn idag och sökte kurser för mönsterkonstruktion och design osv.
Jag har bestämt mig att jag ska börja plugga, jag vill göra min egen kollektion och mitt eget märke.
Det ska bli så kul och jag känner verkligen att jag vill göra det här. Tänk att få skapa sina egna kläder precis så som man vill ha dem och att folk kan köpa dem. Det vore ju så kul om folk gillade mina grejer.
 Jag har visat lite teckningar som jag har gjort och responsen har varit bra. Men man vet ju aldrig, men iallafall så kan man ju använda dem själv..
 Men det som är bra är ju att jag redan har en butik att sälja dom i. Jag kan inte vänta, jag vill börja nu.

 Ida sover dottern hos mormor och morfar så Stefan o jag är ensamma hemma, känns skumt. Man är så van att höra små fötter.

 

 

Söndag

Jaha, vad ska man göra idag då? Sitter här och vet inte riktigt vad man ska hitta på, vill inte åka in till stan och slösa pengar, men shoppingsugen är man ju alltid så kanske en auktion skulle vara kul. Fynda en fin gammal spegel eller en designfåtölj.

 Iallafall så städade jag ut på vinden igår, o jag överdriver inte om jag säger att jag hade femton väskor med kläder som jag hade glömt bort. Jättekul, men ändå, det har hamnat där av en anledning.
Så vad ska man göra med alla kläder då, jag vill inte slänga dem och vem orkar sätta ut 200 annonser på blocket.
Jag funderar på att ha en hörna i butiken där det står att det är min garderobsrensning och sälja ut det billigt, vad tror ni om det?

 Men nu är vårsäsongen här och nya trender kommer, jag har läst vad alla "spår" ska bli stort och det ser rätt bra ut måste jag säga. Det jag tycker om är att man framför allt uppskattas när man har en personlig prägel på sin stil.
Paljetterna hänger kvar och det är ju snyggt att blanda med jeans eller skinn eller mocka. Det ska jag faktiskt leta efter, en riktigt sjysst mocka jacka till våren. Som funkar till vardags och att gå ut i.
 Halsband har jag massor av modeller,stora i trä och kedjor. Och förra sommarens stora armband tar jag med mig men använder framför allt de i silver kedjor, ju fler desto bättre.

 Skor till våren, vad ska man ha? Jo, jag ska köra på ett par snygga stövlar i läder eller mocka, högt skaft, gärna påsiga i rött, grönt eller blått.

Sedan investreade jag i två par supercoola sneakers som kommer att funka perfekt den här våren.



roligt

Jag ska visa lite bilder på Ladylike som jag stylade med kläder från min butik..det var jättekul.Dessa bilder togs i butiken på skoj.

Jaja det här blev en blandning, Jag längtar så mkt till mars när jag ska åka och köpa in nytt.

Ett dressingroom

titta vad fint

lite bilder

vad tycks, jag tycker att det är cooltHär är lite bilder från en plåtning för ett tag sen, fotografen heter Fredrik Wannerstedt och är superduktig.

julen är över

visst har hon en härlig stilSådär, nu är sista julsaken uppe på vinden. Känns bra att ha sitt gamla vardagsrum tillbaka.Men jag kan inte ha det på ett sätt för länge utan jag möblerar om och flyttar saker lite då och då. Tänk vad fint jag skulle göra om jag hade obegränsat med pengar.
Ny tapet nytt golv i hela lägenheten, större badrum,NYTT badrum,NYTT kök, och en mysig ny soffa o soffbord, och jag skulle bygga en walkincloset, en som är bara min. med sminkbord och plats för alla skor osv... men men,det kommer.

Nu ska jag åka o jobba , hörs sen

Bokföring=tokföring

Usch vad det är trist med administration, verkligen inte min grej. Det är tur att jag har en revisor som hjälper mig, så jag kan fokusera på det kreativa.
 
 Men det känns ändå skönt när man väl har gått igenom alla papper o fakturor så man vet hur man ligger till..

 Nu kom Stefan hem så vi ska laga köttbullar (hemgjorda), ska bli gott.Jag börjar bli hungrig o snurrig efter alla siffror.

trött..

Åh idag är en sån dag man är trött oavsett hur mkt man sovit. Kaffe hjälper inte heller. Jag ska ut i friska luften med min dotter  så kanske jag piggnar till lite. Kanske att vi skulle ta och åka till husdjursmässan i Kista, den har visst öppet idag oxå.
Vi får se.
 
Jaja, jag skriver sen igen, ha en fin produktiv dag. ; )

En bild från reklamfilmen..


Tillbaks igen..

Ni är allt jul o nyårs stök över, känns skönt faktiskt. Allt återgår till det normala, men med nytt år.
Jag har ett nyårslöfte i år och det är RESULTAT. Jag ska använda min tid så effektit som möjligt och sträva efter bättre resultat än förra året.
Det ska bli kul.

 Butiken har rullat på bra över julen o nu är det inte mkt kvar. Men jag ska inte åka på inköpsresa förrän i mars, så det innebär att jag har tid att arbeta med annat, som t.ex. reklamfilm.

Igår var jag i Eskilstuna o medverkade i en reklamfilm. Det gick bra o det var ett trevligt team.
Make up artisten berättade att hon gör egna örhängen, jättevackra tranor i origami, hon hittar pärlor från gamla fina halsband
och trär dem tillsammans med små tranor som hon viker själv. O eftersom jag älskar nya saker o sådant som ingen annan har så fick jag med mig några stycken att sälja i butiken.


Är de inte söta?

RSS 2.0