Hektisk dag

Igår var vi ute på Värmdö och hämtade en balkongdörr som vi hittat på blocket, dörren är helt ny och jättefin. Planen är att vi ska hyra ett släp idag och frakta ner dörren till landet. Den har legat i min bil  över natten och på morgonen släpade vi upp den för att den inte kan ligga i min bil när jag ska åka o jobba. Då visar det sig att dörren är vänsterhängd, vi behöver en högerhängd dörr och det stod i annonsen att den var högerhängd. De hade visserligen två dörrar men då måste vi ha fått med oss fel.
 Så jobbigt att behöva åka tillbaka till Värmdö och byta dörr, det kommer bli sent och vi kommer fram till landet sent ikväll.
Jag ringer o ringer men ingen svarar på mobilen ännu. Så det kanske blir vi som får nöja oss med en vänsterhängd dörr istället.

Nu ska jag packa våra väskor, åka till doktorn, och sen åka och jobba..stress stress som vanligt. Sen kommer jag att vara på landet i minst tio dagar, utan internet : )

Kantarellerna har börjat komma och det ska bli skönt med lite ledighet..

Enrique..

Var förbi istudion idag och gick igenom lite  hur det skulle låta med text osv. det kommer att bli super. Producenten berättade att Enrique Iglesias precis hade varit där två dagar i rad o spelat in sång. Spännande o höra hur det kommer låta. Han är tydligen i stockholm nu o jobbar med nytt material.
Vore inte helt fel att få med en låt till honom. : )

Resten av dagen spenderarde jag på stan o shoppade lite, hittade lite coola grejer på Zara faktiskt. Lunch blev det på Strandbryggan, det var ok. Jag åt kyckling med bulgur och fetaost och någon chilisås.

Glassen sedan på Norrmalmstorg var mkt bättre mmmm.....polka och blåbär.

Här är min väninna Jenny och min dotter idag från lunchen.Kläder kläder

Ja, jag vet jag har nu blivit nominerad till den bästa bloggerskan, jag skriver för ofta. hehe.
Ibland vet jag inte vad jag ska skriva för det känns som om inget har hänt, men det har ju hänt massor när jag tänker efter lite. Jag fick jobbet på klädagenturen, så jag kommer att ha hand om ett helt nytt klädmärke i sverige. Berättar mer sen.
Det ska bli såå otroligt kul. Nu ska jag enbart sälja in kollektioner till butiker i Sverige.

idag har jag verit hemma hela dagen och skrivit text på en låt som Stefan ska spela in på fredag, den är fin. Butterfly heter den.Det är svårt när man får en beställning så snabbt men det gick bra, oftast går det bra när man bara koncentrerar sig.RSS 2.0