Vaxholm

Igår var jag o hämtade nya kläder till butiken, såååå fina saker. Nu är det fullt med fina kläder i butiken. Passa på att ta en utflykt och kom o säg hej.

Jag har Desigual, Andersen o Lauth, Charlie n Joe, Lola Espeleta m.fl.

Det här är en bild på mig och min syster när jag fyllde år.Hittade en jättesöt klänning från Day birger et mikkelsen i gammelrosa/lila.Halsbandet är från min butik, Åsitas.Finns även i guld,underbart. Faktiskt nu när jag sr efter så har även min syster klänning och armband från min butik.


Borde ju skämmas..

Ja jag skämms för att jag aldrig tar mig tid att skriva. Jag vill så gärna och det gnager på mitt samvete hela tiden. Men jag tror att jag just nu är i en period av förändring och jag vet inte åt vilket håll mitt liv ska. Men allt är bra och jag ser fram emot allt som kommer.

Min fästman : )

http://www.joost.com/135chfz/t/Grant-Just-The-Thing

Titta på den här musikvideon, den blonda snyggingen som sjunger är min fästman. : )

Musikvideon

http://www.youtube.com/watch?v=4Qw4BURBbfU&feature=email


Ja nu är den klar, här är videon jag stylade.

Summertime

   Viiket konstigt väder det är, regn, blåst och kallt. Var är sommarvärmen, man vill ju använda sina sommarklänningar.
Nu har vi iallafall bestämt vad vi ska göra på midsommar, det blir landet. Det ska bli spännande att komma ner den här gången för att se hur långt snickaren har kommit med balkongbygget. Han ska även sätta tak och gipsa väggarna på hela övervåningen så att den blir beboelig. Vi själva har plastat, satt läkt och jag har isolerat.
     Det är kul och man lär sig otroligt mycket på att jobba själv. Nu kan jag tapetsera också hehe...så det ska jag göra när sovrummet där uppe är klart.
 Måste hitta en vacker tapet som passar, jag har målat väggpanelen i svag lavenderfärg. Syns knappt men man anar en blå ton, jättefint.

Jag har ju sålt min butik i Vaxholm men kommer att har öppet tills sista augusti. Känns tråkigt men skönt att slippa resvägen, först har jag ju tänkt att öppna på Lidingö istället men inte riktigt ännu. Nu känns det som om jag bara vill vara anställd någonstans och slippa pressen av allt administrativt.
 Jag har eventuellt ett drömjobb på gång i oktober på en klädagentur. Så det betyder att ajag kommer att vara ledig i September.

Jag fyllde ju 30 nyligen och då fick jag en resa till Grekland av Stefan, 14-21 september, vi ska åka ensamma och bara njuta. Jag har inte haft riktig semester på två o ett halvt år.
hmm..

ja, jag vet det var så längesen jag skrev, jag ska försöka berätta allt som hänt men inte nu för nu ska jag till jobbet.
Det var hur kul som helst på min födelsedag, två överraskningsfester mm. Jag hittade en jättefin klänning från Day.
Nu är det inne på sista månaden i butiken på Lidingö, sen blir det Vaxholm Juli,aug.

  Jag kan passa på att berätta att jag har nya kläder på Rosycheeks  från Andersen o lauth, desigual, Dbrand jeans, Lola espeleta, timo, Charlie and Joe m.fl. till inköpspriser, vår o sommarkollektionen från en agentur i Stockholm.
 Kom och fynda säger jag bara!!!!!!

Öppet torsdag-söndag nu i vecka


RSS 2.0