tuesday

Idag fyller farmor år så vi ska dit hela familjen o äta smörgåstårta. Stefan kommer senare för att han ska sjunga upp för en kvinna som arbetar på dramaten. Hon ska lyssna på hans röst. Kul.lycka till!!!



Jag satt o bläddrade igenom gamla foton i datorn o hittade detta. Det är två friterade skorpioner som Stefan o Jonas beställde på en restaurant i Thailand. Bara för att...... Ja, Stefan tog en tugga av svansen som knaprade när han tuggade på den.Fyyyyyy




En till..


Lite större : )


Överraskning

Åh vad spännande...jag fyller ju 30 på torsdag. På onsdag kväll har Stefan ordnat något som jag inte får veta något om. Han sa bara att jag ska vara finklädd och skynda mig hem efter jobbet o byta om. Jag undrar vad han har hittat på.
Jag är nervös, vad ska jag har på mig? Hinner ju inte gå o köpa något nytt så jag ta nåt jag har. hm...
Undrar vad vi ska göra. .

måndagsmys

Man kan faktiskt göra måndagen lite roligare, den behöver inte vara så tråkig. Jag har gjort pommes med hemgjorda köttfärsbiffar och bearnaise sås. Nu står rabarber pajen i ugnen som vi sk aäta med vaniljsås.
Känns som fredag kväll.

Idag ringde det en tjej från medieinstitutet och frågade om jag var intresserad av en roll i en drama serie som eventuellt kommer att visas på svt. Ja det är jag ju såklart så jag ska dit på casting nu på onsdag klockan nio. Klockan åtta ska jag lämna in bilen på bilprovning och klockan tio börjar jag i butiken. Som vanligt då så bokar jag för mkt på samma gång men det får lösa sig.

mmm..nu ska jag äta paj

En bild från inspelningen



här är en bild från inspelningen, jag hoppas att det blir en bra video. Låten är  jättebra.


Min älskling




Jag hittade den här bilden på min lilla älskling.

Norge

Ja, otroligt att Norge fick så mkt poäng, personligen så fastnade jag inte alls för den. Malena gjorde tyvärr inte lika bra ifrån sig som på semifinalen. Men ändå...snälla nån Armeniens bidrag var det sämsta jag har hört någonsin tror jag.
O Grekland...hm...ja vad ska man säga, vi skrattade gott.Hoppet...inte bara en gång utan flera ggr.

Islands var ju jättefint o det är kul att det gick bra för dem. Slutpläderning: Min tolkning: Europa gillar folklig musik, lätt att ta till sig och så länge svenska melodifestivalen är korrupt så kommr inte ett vinnande bidrag från folket att komma fram.
Det blir tyvärr samma visa år efter år om ingen slår näven i bordet.

Förslag på regler (som skulle vara självklara):

1. Man får endast medverka med att bidrag var. Man får skicka in flera men endast ett kan tävla.
   För att det ska bli ett mångfald och mer ärligt.

2. En oberoende jury ska lyssna och välja ut bidragen utan att veta vem som skrivit. Utan påverkan utifrån. På så sätt har alla samma chans och Sveige får en ärlig chans att visa vad folket tycker.





Jag fyller 30

Hjälp, jag fller 30 år den 21 maj, och nu frågar folk vad jag önskar mig. Jag har ju ingen aning. Jag önskar mig ingenting, vad ska man önska sig?

Är det någon som har nåt tips eller förslag så säg gärna till.

Hemma med sjukt barn

Tråkigt, det är fredag och jag sitter hemma för min dotter fick feber igår kväll. Nu sover hon middag en stund så jag passar på att sitta med datorn.
Men jag passar på att tvätta o städa lite, och även sitta på balkongen en stund för att få lite färg. Inte för länge för jag vill inte bränna mig.Jag är kritvit, man blir bländad när man tittar på mina armar haha

Jag har värmt lite köttbullar o spaghetti och jag ska strax ta en dusch o göra mig iordning för att gå o jobba. Stefan kommer hem innan tre så jag kan jobba från tre till 18 idag, Iallafall nåt.


Fredag imorgon

Idag var det en rolig dag, jag hade en kollega hos mig i butiken och det är alltid kul med lite sällskap.
Det är så skönt att stå i butiken på Lidingö, folk är så trevliga och modemedvetna.
Mamma hjälpte mig i butiken i Vaxholm och där var det dött som vanligt.
Förutom Suzanne från tv4 som kom o handlade hos mig.

Idag blev det hemmagjorda tunnbrödrullar, gott o enkelt.



Musikvideo inspelning imorgon

Ja, i lördags så hade vi klädprovning inför inspelningen som sker imorgon. Det blev en lång dag men väldigt lyckad, alla fick en outfit som kändes bra och det var en mysig dag.
 Gruppen "le kid" finns på myspace om ni vill kolla upp dem. De har redan blivit omskrivna i tidningen som favoriter.

Jag hoppas att allt kommer att gå bra för dem o det ska bli kul att följa deras framgångar.



Från det ena till det andra, spikmatta!! vad är det för prat om spikmattor, en kollega på jobbet har en och brukar somna på den och en annan kollega köpte en idag. Det var tydligen rusning till affären i Lidingö centrum för att alla ville ha en spikmatta. Då blir man ju faktiskt lite nyfiken och jag vill prova en själv. SKa nog göra det, den sägs vara som akupunktur och den löser spänningar i kroppen. Det behöver jag.Någon som provat?


Lyckad dag

Ja, jag var ju på stan idag med Helena, och vi hittade såå fina kläder till dem. Nu börjar det dra ihop sig faktiskt, det är killarnas outfit som är kvar.
Jag har inte fått något svar från reklamfilmen ännu men jag antar att det inte blir något, det gör faktiskt ingenting.

Nu sitter jag här i soffan o ska ha en mysfredag med Stefan o min dotter.

Förresten, vad förbannad man blir när man läser om dom där fosterföräldrarna som hade stoppat barnen i säckar som straff bl.a. Jag hoppas att de får ett långt straff.


Halsbränna

Jag har haft halsbränna idag, jag har hört att man kan få det när man stressar för mkt. Jag vet att jag gör det men när jag bestämmer mig för att ta det lugnt så börjar telefonen gå varm. Idag har det ringt två olika produktionsbolag och vill att jag ska komma på provfotografering och en anan vill att jag ska träffa en kund angående en skönhetsprodukt som ska lanseras på nätet. Dessa samtal får man mellan kunderna i butiken som vill fråga någonting precis då. Jag får säga såklart att jag ringer tillbaka och får göra det när det har lugnat ner sig i butiken. Sen tittade jag ut genom fönstret o ser min hund springa och jaga en annan hund som är ute med sin matte,herregud!! tänkte jag, jag hade kopplat loss henne för att en kund ville klapa henne o då passade hon på att smita.

Sådär höll det på hela dagen och när jag kommer hem är man ju helt färdig, jag glömde även nämna att jag inte sitter ner en enda gång under hela dagen 10-18. Mina fötter värker..

Men jag är glad över provfilmningen igår, jag vet att det gick bra även om de inte väljer mig. Jag vågar inte hoppas, knapt tänka på det.

Vi säljer ju ut allt i butiken nu för 70%, jättefina kläder och underkläder, Chantelle och Aubade bl.a.
Det är butiken på Lidingö alltså,inte i Vaxholm.

Imorgon är det fredag och jag ska möta Helena, en tjej i gruppen som jag ska styla. klockan 10.00. Sen ska vi gå i butiker i en o en halv timma för jag börjar arbeta klockan  12.00.. Stress stress....


Jag veeet..

...jag har ju inte skrivit på ett tag för jag har haft så himla mkt att göra. Det är både roligt och jobbigt.
Bland annat så ska jag styla en musik video, en grupp som heter Le kid. samma producenter som till Agnes och Alcazaar m.fl.
Det ska vara i 50tals stil o det kommer bli super.

Sen var jag på provfilmning idag för Josef Fares nya filmm huvudrollen. Det kändes jättebra men det vågar man ju inte hoppas på. De ska kolla igenom allt material i helgen o hör väl av sig nästa vecka..Håll tummarna.

Jag var på en annan provfilmning häromdagen för en reklamfilm o då fick min dotter oxå vara med, jag väntar på svar där oxå.

Idag fick jag förfrågan att arbeta som stylist i en klädbutik på Lidingö. Då bokar jag in en tid med en kund och hjälper henne med det hon vill ha, jättekul tycker jag för det passar mig. Ett arbete där jag inte är låst utan kan göra mina reklamjobb osv.

Så det känns kul. På lördag ska jag och en tjej från gruppen gå på stan och låna de sista kläderna som behövs till videon.
Är det någon som har coola badmössor att låna ut till mig så blir jag jätteglad.

Jag ska bättra mig med bloggen, ha det så bra så hörs vi snart

RSS 2.0