Gestuz..

Åh vilka fina kappor jag fick in igår,hur snygga som helst. O det bästa är att jag har hittat min kamera igen o kan ta mkt bättre kort.
Jag måste köra min dotter till lekis nu men ikväll ska jag sätta in massa bilder på butiken o allt som kommit in.

Äntligen..

Nu har jag fått in en efterlängtad sändning från Gestuz, igår kom det en jättemysig kofta i grått, går nedanför baken i lite bylsig modell. Superfin. Kommer ta slut snabbt tror jag, det är precis en sån man vill ha nu när det börjar dra ihop sig mot hösten.
Även ett jättepraktiskt bas linne att ha under kom med. I grått, vitt eller svart. 199kr kostar dem o de är i lite längre modell så man slipper det där glappet när man sitter ner.
Ska visa sen, jag lovar. 
Nu funderar jag på om jag har beställt några jeans..skulle behöva några till butiken.Ska kolla min lista annars ska jag se vad Gestuz har för modeller.
Stylesnobskorna jag fick in häromdagen är superfina.

Nu är det ju modeveckor o jag ska ta mig till mässan o se vad som kommer till våren 09...redan eller hur.
Men nu är det hösten o vintern som gäller o man kan köpa nya plagg men ändå sånt som håller flera säsonger.
Men mitt tips är att hitta en jacka i rutigt, kan vara lite mexikoinspirerat eller klassiskt twill.
Själv ska jag satsa på en figursydd rutig kavaj.Snyggt med jeans o en blommig scarf eller halsduk för att bryta av med. Det kan bli så otroligt fint om man blandar mönster.Var inte rädd..testa!


Måndag!

Jo, jag skulle ju berätta om leversansen jag fick. Det var inte en klädsändning utan skor. Två sorters svarta stövlar i skinn utan klack, en lite lyxigare o en tuffare med lite mosckasinkänsla som man inte öppnar utan drar på sig som en gummistövel,jättemysig sko faktiskt.Sen fick jag in svarta klassiska pumps i lack med mellanhg klack.O slutligen en loafers/ballerina i röttskinn o mocka. Riktigt snyggt md en färgklick på fötterna. 
I helgen var det faktiskt riktigt mkt folk o stövlarna gick åt som sjutton. Fredrik Reinfeldt var i Vaxholm för sitt årliga tal så det var fullt med folk, kul.

Jag ska fota skorna o lägga upp bilder. Förresten har jag glömt säga att om det är någon som vill handla det jag visar eller pratar om så säg till,jag har några ex. av varje.

Ha en bra dag o tipsa gärna om andra bra butiker i Stockholm..



Ska till jobbet nu..

Hoppas att leveransen är fin idag..Jag berättar ikväll o visar bilder.Ha en bra dag i regnet. : )

Veckad guldfärgad kjol..


Är den inte fin..


Underbar klänning!


Skorna jag berättade om..


Rensar ut garderoben

Idag känns det som man vill fixa hemma, rensa ut på vinden eller byrålådor el dyl. 
Jag rensar ut min garderob o slänger lite saker jag inte vill ha, och lägger upp på vinden sånt jag inte använder just nu.
Lite toppar i blommigt o mer somrig stil. Kjolar o shorts åker oxå upp. Jag sparar några blusar med volang o spets o mina jeans, både vida o smala. Nu märker jag att en sak som fattas i min garderob för hösten är en kavaj, jag vill ha en snygg smårutig figursydd kavaj att ha som jacka. Med en mysig halsduk.
Jag har köpt in en otroligt snygg kavaj till butiken rån Gestuz som är i "ridstil" med lappar på armbågarna. Skitsnygg, den kommer in imorgon. Ska bli jättespännande, kanske ska jag ha en sån.
Har inte sett någon kavaj i stan än men jag ska kolla på Patrizia pepe, älskar det märket.

Jag försökte lägga upp bilder igår men vet inte om de syns så jag provar igen..





Jobba-inspiration

Idag är det en sån där dag när man inte har lust att åka till jobbet, än så länge regnar det inte men ändå..Jag vill vara hemma o dricka varm choklad med vispgrädde.
Men tänk vad en ny klänning kan pigga upp, jag köpte en ursnygg klänning häromdagen i brunt o svart o creme mönster med fransar i guld på ett band runt armarna o längst ner. 20-tals modell...åh den är såå fin.
Tänkte ha den till ett par högklackadeskor med palljettmönster i guld o svart i rutor.Jättecoola.
Det fanns tydligen bara ett ex..

Hoppas att det syns bra på bilden, jag lägger åven upp en bild på en utav jackorna som jag har lovat. Den här är i grafitgrått.

RSS 2.0